utorok 20. augusta 2013

Another world 1.časť

Ahojte,volám sa Emily Cooper ale volajú ma Lily. Mám 18 a už rok bývam v Londýna,moji rodičia zomreli keď som mala 16,bolo ťažké sa s tým zmieriť ale nakoniec som začala žiť nový život. Bývam z mojou najlepšou kamoškou Christie v jednom byte a práve sa stalo to čo som vôbec nečakala.
„Už nikdy ťa nechcem vidieť,vypadni“ hodila som po ňom vankúš  a rozplakala sa. On ma podvádzal a ja som ho ľúbila. Áno rozišla som sa z priateľom. Už som nevládala keď som zistila že ma podvádza zhnusil sa mi a poslala som ho kade ľahšie. „Lily čo sa stalo? Josh buchol dverami ani sa nepozdravil.“ Prišla ku mne Chris. „Ľúbila som ho a on ma podvádzal“ rozplakala som sa ešte viac a Chris ma objala. „Neboj to bude v pohode“ hladkala ma po chrbte. „Ideme sa opiť“ povedala som keď som sa konečne ukľudnila. „No“ Chris sa postavila. „Už mám niečo z Lukom,prepáč“ mrzelo ju to videla som jej to v očiach. „To je v pohode,pôjdem sama možno si niekoho nájdem“ usmiala som sa a Chris odišla.
Išla som do kúpelne a pozrela sa do zrkadla,všade som mala špirálu vyzerala som hrozne. Dala som si studenú sprchu a odmaľovala sa. Obliekla som si župan a vyšla som z izby. „Chris?“ zakričala som. Nič asi už išla,zišla som dole a mala som pravdu nikto tu nebol iba odkaz: „Už som išla,drž sa,všetko bude v pohode.-Christie. Pousmiala som sa a pustila som rádio. Hrala moja obľúbená pieseň Firts Time od Jonas Brothers. Zvýšila som hlasitosť a vybehla som hore do izby. Zo skrine som vytiahla čierne šaty nad kolená z výstrihom a a to som si dala čiernu koženku. Namaľovala som sa aby som vyzerala ako človek a mohla som ísť,dole som vypla rádio a zamkla. Zastavila som taxík lebo som vedela že budem piť a povedala som adresu.  Zastavil pred Funky Buddha. Vystúpila som a zaplatila. Vošla som dnu a párty už bola v plnom prúde,hneď som išla k baru a sadla si. „Vodku prosím“ povedala som čašníkovi a on sa otočil. „Lily čo ty tu?“ usmial sa. „Jimmy ahoj rada ťa vidím“ Jimmy je môj bratranec,nevedela som že tu robí. „Rozišla som sa z Joshom pre to som tu aby som sa opila“ Jimmy sa usmial a dal mi vodku. Hneď som ju vypila na ex. „Ďalšiu“ povedala som a oblizla si pery. Jimmy nemal na výber vedel aká som a vedel že ma neprehovorí aby som nepila.  Už som vypila asi piaty pohárik keď sa mi niekto prihovoril. „Ahoj“ otočila som sa a stál tam nejaký chalan,mal krásny úsmev a tie hnedé oči,skoro som dopadla. „Ahoj“ usmiala som sa. „Volám sa Liam“ vystrčil ruku „Lily“ zase sa usmial,bola som v rozpakoch. „Môžem ťa na niečo pozvať?“
„Lily,myslím že už máš dosť“ povedal Jimmy. „Jasné a ty Jimmy nalievaj“ urobila som grimasu. Vypila som ďalšie dve vodky. „Myslíš že ti stačí“ povedal Liam a zobral mi pohár ktorý som chcela vypiť. „Fajn,podme tancovať.“ Chytila som Liama za ruku a a ťahala ho na parket. Tancovali sme dlho ani neviem koľko bolo hodín ale užívala som si to. Liam vyzeral v pohode,síce som bola opitá ale vnímala som.
--Ráno—
Zobudila som sa na hroznú bolesť hlavy. Otvorila som oči a nevedela som kde  som. Sadla som si na posteľ a vedľa mňa na zemi spal Liam. Na neho si ešte pamätám ale potom už nie. „Liam“ podrgala som ho a zobudil sa. „prečo som tu?“ opýtala som sa. „No vieš bola si opitá tak som ťa zobral sem,hneváš sa?“ usmial sa,ten jeho úsmev,jasné že sa nehnevám. „No neviem,strašne ma bolí hlava nemáš tu niekde aspirin?“ držala som si hlavu. „Jasné niekde bude ale nechceš si dať sprchu? Mám tu nejaké veci po mojej bývalke ak chceš“ usmial. „Ak budeš taký dobrý“ úsmev som mu obetovala.  Dal mi veci a išla som do kúpelne,dala som si rýchlu sprchu a obliekla si veci čo mi dal,umyla som si tvár a dala
som si špirálu. V izbe už nikto nebol tak som otvorila dvere a išla dole. Liam bol v kuchyni. „Tu máš ten aspirin a vodu“ podal mi pohár. „ďakujem“ hneď mi bolo lepšie.  „Nechceš niečo jesť? V chladničke niečo bude pozri sa,ja musím ísť vybaviť hovor hneď som tu.“  Odišiel a ja som otvorila chladničku.  Vybrala som jogurt a zase ju zatvorila. „Kto si?“ pozrel na mňa brčkavý chalan. „Ja-a-a“ koktala som sa. „To je Lily,včera som u stretol v bare,bola opitá tak som ju sem zobral.“ Dokončil Liam. Usmiala som sa. „Mala by som asi ísť.“ Povedala som keď boli všetci ticho. „Odveziem ťa“ povedal Liam a zobral kľúče. „A inač ja som Harry zakričal ešte ten brčkavý a odišli sme.


1. časť,dúfam že sa vám páči,zanechajte komentík a ohodnotte,budem strašne rada,a podľa vášho záujmu budem pokračovať:)