pondelok 7. októbra 2013

Another world 25.časť

Nová časť,prepáčte že tak neskoro ale mám toho veľa :/ a prosím komentujte a lajkujte,na minulej časti bol iba jeden komentár tak neviem či to čítate :/ a ešte sa pridajte sem:) hope you 
like:3


"Chris!" rozbehla som sa ku nej a silno ju objala. "Ehm aj ťa rada vidím ale dusím sa" zasmiala sa. "Jasné,prepáč. Bože som tak rada že si tu.Strašne si mi chýbala"
"Aj ty mne a kde máš malú?"
"Teraz zaspala ale neboj raz sa zobudí,dáš si niečo?"
"Nie ďakujem" usmiala sa. "Vlastne ani neviem kde je tu kuchyňa" zasmiala som sa. "Tam zlatko" usmial sa Harry. "Ja vás nechám musím si niečo zariadiť" pobozkal ma a odišiel.  Zobrala som Chris do obývačky a sadli sme si. "No tak hovor čo nové v Londýne?"
"Ach" usmiala sa. "Christie hovor!"
"No vieš" ukázala mi ruku. Na prsteníku mala krásny diamantový prsteň. "Niall?" iba prikývla. Silno som ju objala. "Ach zlatko hneď na začiatku som vedela že ste pre seba stvorení"  stále som ju objímala. "A ty si teraz akože z Harrym?"
"No vlastne hej,Liam má Sophiu a Darcy je Harryho. Keď som bola v nemocnici vyznal mi lásku"
"A ty ho miluješ?"
"Áno,vlastne ja neviem ale asi áno,niečo mi hovorí že mám ostať s ním a niečo že sa mám vrátiť k Liamovi" Chris niečo chcela povedať ale malá sa rozplakala.
Harry:
Zobral som si auto a išiel za Liamom,volal mi a povedal iba že je to dôležité. Cesta mi trvala asi 20 minút. Liam bol ubytovaný v nejakom hoteli,jasné že tam bolo veľa fanyniek čiže som musel ísť zadným vchodom.
Zaklopal som,otvorila mi Sophia. "Liam je tu Harry" pustila ma dnu a ona odišla. Zatvoril som dvere a išiel za Liamom. "Tak čo si chcel?"
"Volal mi Paul" hodil mi noviny. Bol som z Emily a Darcy na titulke „Harry Styles otcom dieťaťa bývalej priateľky Liama Payna?!“  "Ale veď sme išli zadným vchodom a nikto tam nebol" bol som šokovaný,oni sú všasde už mi fakt idú na nervy. "To nehovor mne,ja viem aký sú ale Paul je nervózny,povedal že sa máme vrátiť späť do Londýna"
"Fajn kúpim nám lístky"
"Harry iba my,Emily nie,už aj tak nám dosť skazila životy"
"Čo si povedal? To ty si jej skazil život,že ťa ústa nebolia a ty si ju miloval?" mal som chuť ho udrieť ale ovládal som sa. Noviny som hodil na zem a odišiel.
Pri našom dome už boli papparazzi,nechápem ako sa to tak rýchlo dozvedeli. Rýchlo som vyšiel z auta a vošiel dnu. "Emily?" vošiel som do obývačky a videl som ich. Mala Darcy na rukách a kolísala ju. Boli také krásne,vôbec si ich nezaslúžim. "Em.."
"Pššt!" zakryla mi ústa. Iba som prikývol a počkal na ňu kým zanesie malú.
"Harry,musíme sa porozprávať o nás" sadla si ku mne. Bál som sa toho čo mi chce povedať. "Ako o nás?"
"Videla som noviny"
"Viem ale ja to nejako zariadim,neboj sa všetko bude v poriadku" chcel som ju pobozkať ale odtiahla sa. "Ja neviem či je to dobré,milujem ťa ale je to ťažké,chceš aby Darcy vyrastali v takomto prostredí?"
"Čo tým myslíš?"
"Asi by bolo lepšie keby som ja z darcy ostala tu a ty by si sa vrátil do Londýna" keď to povedala skamenel som,nevedel som čo mám povedať,toto som fakt nečakala. "Ale Emily,nemôžeš mi zobrať dcéru"
"Ja viem,môžeš  ju výdavať kedy chceš,bude to tak lepšie" pohladila ma po pleci. "Nie nebude,Emily ja ťa milujem a Darcy tiež,nemôžeš to urobiť"
"Ak máš iné riešenie prosím ale ja to inak nevidím prepáč" pobozkala ma na líce a odišla. Kráčala po schodoch ale ja som stále sedel,mal som ísť za ňou a povedať jej niečo ale nie ja som sedel ako skamenelý. Rozmýšľal som nad inou možňosťou ale nič. "Harry poď sem!" počul som ako Emily kričí.