streda 16. októbra 2013

Another world 28.časť


Nová časť :3 prosím komentujte a lajkujte,keď tu bude aspoň 10 komentárov dám ďalšiu:) hope you like:3

"Harry myslím že máš návštevu." povedala Lucy a ukázala na fanynky za bránou. "Do kelu,sú všade."
"Malá sa vďaka nim zobudila." nechápem ako rýchlo zistili kde bývam. "Lucy zoberieš ju dnu? Ja už musím ísť." vybrala Darcy z kočíka a podala ju Lucy. "Kam ideš?" ona chce odísť potom čo sa stalo a ani mi o tom nepovie? Myslel som si že náš vzťah je lepší. "Volal mi Niall že sa chce porozprávať,neboj sa on má snúbenicu a ja teba." pobozkala ma,milujem cítiť jej sladké pery. "Odveziem ťa?"
"Nie to je fajn je to iba 5 minút a mal by si tu ostať z malou aby mala pri sebe známu tvár."
"Fajn." na oplátku som ju teraz pobozkal ja. "Fakt by som mala ísť." zasmiala sa. "Áno jasné,pozdrav Nialla." usmial som sa a vošli sme dnu. "Zvládneš to s ňou?"
"Jasné nemusíš tu byť" usmiala sa,vedel som že to nemyslí zle. Iba som prikývol a vyšiel hore do pracovne’. Vyzliekol som si košeľu a hodil ju na gauč,rukou som si prehrabol vlasy a pozrel sa do zrkadla,mal som kruhy pod očami a vyzeral som unavene. Fakt by som si mal oddýchnuť,nespal som už asi 3 dni. Rozhodol som sa že si dám dlhú sprchu a potom pôjdem k Darcy.
EMILY:
Cestou som premýšľala nad všetkým čo sa dneska stalo,ten sen a potom Liam z Harrym,prečo to Liam robí? Viem že ma miluje,nechcem to priznať ale aj ja k nemu stále niečo cítim ale teraz je všetko také zložité,Liam čaká dieťa zo Sophiou a ja mám Darcy z Harrym,osud to asi tak chcel a ja s tým nič neurobím. Potriasla som hlavou a nadýchla sa,Niall už čakal z kávou v ruke. "Ahoj" objala som ho "meškám dlho?"
"Nie,ja som prišiel skôr" zasmial. "Fú dobre,tak o čom si chcel hovoriť?"  vošli sme dnu a sadli sme za stôl úplne vzadu. "O Chris."
"A?"
"No vieš,milujem ju a už ti to asi hovorila že som ju požiadal o ruku. A povedal som jej aby všetko nechala na mňa ale nejako mi to nejde" zasmial sa. "Jasné že ti pomôžem." pohladila som ho po ramene. "Bože ani nevieš aký som rád,prišli sme ťa pozrieť ale hlavne preto lebo Chris tu chce mať svadbu." videla som sa ňom že je fakt zamilovaný.jeho oči žiarili keď povedal jej meno. "Áno vždy o tom snívala a s čím konkrétne potrebuješ pomôcť?"
"Počul som že rada všetko organizuješ a tvoríš,tak by som chcel aby si nám navrhla pozvánky." sladko sa usmial. "Strašne rada,milujem to,bude mi potešením." Niall chcel niečo povedať ale zazvonil mi mobil,bol to Harry. "Prepáč musím." iba prikývol. "Harry?"
"Kedy prídeš?"
"Stalo sa niečo?"
"Darcy nechce prestať plakať." počula som zúfalosť v jeho hlase. "Hneď som tam." zložila som sa pozrela sa na Nialla. "Prepáč ale musím už ísť malá plače a Harry je zúfalý." zasmiala som sa. "Jasné to je v pohode,potom sa ti ešte ozvem."
"Jasné,ahoj." objala som ho a ponáhľala som sa domov. Cesta mi trvala iba 4 minúty,otvorila som dvere a počula som plač. "Konečne." Harry vydýchol. "Kde je Lucy?" zobrala som si Darcy na ruky a začala ju kojiť. "Musela odísť,no vlastne poslal som ju aby si oddýchla,myslel som že to zvládnem ale nejako sa mi to vymklo z kontroly." poškrabal sa za krkom. Musela som sa zasmiať. Malá stíchla a ja som ju išla položiť hore do postieľky. Nemohla som od nej odtrhnúť oči,bola taká zlatá,chcela som zhasnúť ale pocítila som niekoho ruky na mojich bokoch,Harryho ruky. "Milujem ťa." oprel si bradu o moje rameno a jemne ma pobozkal na krk. "Harry vieš čo som ti hovorila."
"Viem ale daj mi týždeň a ja ti dokážem že to zvládneme a všetko bude  v poriadku." otočila som sa a pozrela som sa mu do očí,niečo mi hovorilo že mu mám veriť ale kúsok mňa tvrdilo že o mám nechať ísť. "Fajn." usmiala som sa.