nedeľa 22. septembra 2013

Another world-19.časť

Prosím lajkujte a hlavne komentujte! :)) a kto číta pridajte sa sem:)


Bola som ticho,nič som nepovedala. "No tak Emily povedz niečo" zase sa ozval Liamov hlas. "Lily prosím vráť sa,ja sa nehnevám ale nerob mi to,nenechaj ma tu samého" rozplakala som sa. Nevedela som čo mu mám povedať. "Liam nerob mi to ťažkým,prepáč" zložila som a zošuchla sa po stene. Slzy mi zase padali ako vodopády. Jerry ku mne pribehol a začal ma oblizovať. "Ach zlatko" zobrala som si ho a objala ho. Zase som si zobrala mobil a napísala Chris SMS keď som s ňou nemohla volať. "Chris prepáč že som odišla,strašne mi budeš chýbať ale hocikedy môžeš prísť,zaplatím ti letenku a môžeš tu ostať,viem že tam máš Nialla a nechcem ťa prehovárať aby si od neho odišla ale ak budeš chcieť dvere máš otvorené. Prosím nehovor nikomu že som ti písala. budem v poriadku neboj sa,mám ťa rada.-Lily" 
Potrebovala som sa odreagovať tak som zobrala vodítko,Jerryho a išla sa prejť. "Neviem kedy prídem" zakričala som Lucy aby vedela že idem. "A kam ideš?" pribehla. "Niekam sa prejsť,musím sa  odreagovať"
"Dobre ale dávaj na seba pozor a aj na dieťatko" prikývla som a vyšla z domu. Pofukoval slabý vetrík a už bolo šero. Prechádzala som sa uličkami asi polhodinu keď mi začala byť už fakt zima,tak som sa otočila a chcela vrátiť domov ale niekto zakričal. "Emily? Si to ty?" otočila som sa,stál päť krokov odomňa. Rýchlo som sa k nemu rozbehla a objala ho. "Luke strašne si mi chýbal"
"Aj ty mne zlatko,zmenila si sa,si krajšia ako pred dvoma rokmi" zasmial sa. Luke bol môj najlepší kamarát keď som tu bývala,keby nebol homosexuál možno by bolo niečo viac,ale mám ho strašne rada. "Aj ty" štuchla som ho. "Čo ťa sem privádza?"
"Nechceš ísť ku nám? je mi už dosť zima,poviem ti to tam"
"Fajn" usmial sa a chytil ma pod pazuchu.
Liam:
Prečo mi toto robí? Zložila mi mobil,to ma až tak nenávidí? Som bez nej len deň a už ma to ničí. O hodinu máme vystúpenie,neviem či to zvládnem. Sedím na posteli a plačem,aký som to chlap? Chlap z citmi,viem že to dieťa nieje moje a tešil som sa. "Liam ideš?" zakričal na mňa Zayn. "Hneď som tam" utrel som si slzy,zobral si košeľu a išiel dole. "Si v pohode?" pozrela sa na mňa Chris. "Nie" vyšiel som z domu a nastúpil do auta. Nemám chuť sa z nikým rozprávať. Harry sedel oproti mne,nemohol som sa mu pozrieť do očí inak by som mu jednu vrazil. V aute bolo celý čas ticho. Všetci okrem Harryho vystúpili. "Liam,prepáč" o čo mu ide? "Harold nehovor na mňa" stále som sa pozeral do zeme. "Dobre priznávam je to moja vina že odišla. Čo chceš ešte počuť?"
"Nechcem počuť nič,chcem späť Emily" vyšiel som z auta a zabuchol dvere. Je mi jedno že tam boli fanynky,už mi je všetko jedno,dal som si kapucňu a odišiel som preč. Našiel som opustenú lavičku tak som si sadol. Volal mi Paul aj chalani ale nemal som náladu spievať,musia to zvládnuť. Pocítil som niekoho ruku na mojom ramene. "Emily?"
"Ach ty si na tom fakt zle" sadla si ku mne Chris. V kúsku srdca som dúfal že je to Lily. "Prečo si odišiel?"
"Už som nevládal byť z Harrym a ani som nemal chuť spievať" prehrabol som si vlasy. "no tak Liam,viem že by som ti to nemala hovoriť ale písala mi Lily" zvdvihol som zrak. "Je v poriadku ale vyzerá to tak že tam už ostane,nemáme sa o ňu báť" pohladila ma po chbte. "Je to len deň a už cítim že to nezvládnem. Nezvládnem bez nej žiť,ja ju milujem" spadla mi slza. "Liam ja viem ako sa cítiš ale musíš sa cez to preniesť,poď pôjdeme domov a pospíš si"
"Ale ja niesom chorý" postavil som sa odišiel. Nechcel som byť k nej zlý proste sa to stalo. Prechádzal som sa tmavými uličkami a premýšľal čo práve teraz robí Emily? Má sa tam dobre,je smutná alebo je jej tam lepšie? "Liam? Ahoj" počul som za sebou známy dievčenský hlas. "Sophie?" čo tu chce? Nemal by som sa s ňou baviť veď ublížila Lily."Si v pohode?" prišla bližšie. "Nie ja.." pobozkala ma. Neviem prečo ale nechcel som prestať...