piatok 11. októbra 2013

Another world 26.časť


Baby fakt prepáčte že tak neskoro ale fakt nič nestíham :/ tak prosím komentujte a lajkujte aby som vedela že chcete ďalšiu :)  a pridajte sa SEM:)

Emily:
"Čo sa stalo?!" Harry rýchlo vybehol hore. "Darcy! Nieje tu,položila som ju sem a už tu nieje" zošuchla som sa na zem a plakala. "Naozaj si ju dala sem?" bol šokovaný,boli sme v dome len my. Kľakol si a objal ma. "Áno zase niesom hlúpa" pozrel sa na mňa. "Nájdeme ju ale nechápem ako mohla zmiznúť" videla som na Harrym že je rozzúrený. "Idem zavolať políciu" povedal a odišiel.
Bola som v šoku,nevedela som čo mám robiť. Harry išiel zavolať políciu a ja som len pozerala na prázdnu ružovú postieľku oproti mne kde ešte predchvíľou ležala Darcy. Nechcela som tomu veriť,kto už je taký zlý že toto urobí? Slzy mi padali ako vodopády,tričko som už mala mokré ale nerobila som nič,stále som sedela,nemohla som sa pohnúť,stále som tomu nemohla uveriť. "Polícia je na ceste a bol som v každej izbe nikde nieje" prišiel Harry. "A čo polícia?! Čo urobí? Nič,zmizlo moje jediné dieťa"
"Nehovor tak,oni ju nájdu a ja im pomôžem,zajtra tu bude s nami,neplač" nevedela som myslieť pozitívne po všetkom čo sa už stalo. "A čo ak nie? a ako vieš že je ešte na žive?"
"Bože Emily.." niekto zazvonil. Asi to bola polícia,Harry im išiel otvoriť a prišli hore.
"...a zrazu zmizla" počula som Harryho z chodby. "Môžeme sa s vami porozprávať?" prihovoril sa mi policajt. "Harry vám už všetko povedal" povedala som pomedzi slzy. Už sa ma nič nepýtali a odišli z izby. Ostala som tam sama,zrak mi padol na malú obálku na stolíku vedľa postielky. Postavila som sa zobrala obálku,bolo na nej EMILY. Pomaly som ju otvorila a začala čítať. "Myslíš že si sa ma zbavila? to ani omylom. Príď zajtra  za kaviareň Monte o druhej a nikomu nič nehovor inak malá zomrie.-Sam" Hľadela som na list ešte ďalších 5 minút. Sam? čo ten zase chce? Neostáva mi nič iné len tam ísť a nikomu to nepovedať. Strčila som list do vrecka a išla dole,bol tam už len Harry. "Si v poriadku?" chytil mi ruku. "Už je mi lepšie" zaklamala som. "Myslím že si pôjdem ľahnúť,dneska toho bolo veľa" falošne som sa usmiala a išla zase hore. Vošla som do izby a bol tam Sam z malou. "Nechaj ju!" zakričala som ale bolo neskoro,vystrelil.

"Nieé!" vykríkla som. "Emily preboha si v poriadku?"
"Darcy!"
"Spí hore,čo sa stalo?"
"To by som sa mala spýtať ja teba"
"Kričala si na mňa a potom si odpadla tak som ťa položil na gauč,zlatko fakt si v poriadku?"
"Nie" rozplakala som sa,ten sen bol taký reálny. Postavila som sa išla som sa pozrieť na Darcy,spokojne ležala v postielke. Vtedy som si vydýchla. Harry prišiel a chytil ma okolo bokov. "Aký sen?"
"Zobrali nám Darcy,bolo to strašne reálne,Harry bojím sa" otočila som sa a objala ho. Plakala som mu na ramene a on ma hladil po chrbte. Chcel ma pobozkať ale malá sa rozplakala,bola som tak rada že plače a to čo sa stalo nebolo reálne. "Musím" usmiala som sa. zobrala som si ju a nakŕmila. Spokojnú som ju zobrala dole k Harrymu. "Chyť si ju konečne" podala som mu Darcy,boli spolu taký krásny. Mala krásne zelené oči po ňom a vždy keď sa trošku usmiala urobili sa jej jamky. Z premýšľania ma vyrušil zvonček. "Pôjdem tam" usmiala som sa. Otvorila som dvere a bol tam Liam. "Ahoj,čo potrebuješ?"
"Je Harry doma?"
"Áno,tak?"
"Chcem sa s ním porozprávať" pustila som ho dnu. Vošli sme do obývačky a Liam skamenel,pohľad na Harryho a Darcy mu asi nerobil dobre keď dúfal že to dieťa je jeho. "Ehm Harry,Liam prišiel" narušila som ticho ktoré v obývačke vládlo. Harry zdvihol zrak a keď videla ako sa na neho Liam pozerá radšej mi Darcy dal a oni išli do kuchyne. Ja som si malú položila na gauč a chcela ju prebaliť ale zazvonil mi mobil. "Prosím?"
"Ahoj Lily tu Niall,máš čas?"
"Vlastne aj hej deje sa niečo?"
"Potreboval by som poradiť,nemôžme sa stretnúť?"
"Jasné zoberiem aj malú"
"Dobre tak v Starbuckse o hodinu?"
"Jasné budem tam" usmiala som sa na mobil a zrušila,zaujímalo by ma čo už on odo mňa potrebuje. Malú som prebalila a položila do kočíka. "Harry vyber si ona ale my!" počula som kričať Liama. "To nemôžete" obraňoval sa Harry. Chcelo sa mi plakať,všetkým som im pokazila životy,zobrala som kočík a pomaly vyšla vonku zadným vchodom,no vonku ma čakalo prekvapenie.