sobota 28. septembra 2013

Another world 22.časť

Bože ani neviete ako ste ma potešili na minulej časti,8 komentárov :O veľmi ďakujem že to čítate ani si neviete predstaviť ako ma to teší:) takže komentujte zase prosím a lajkujte<3 a pridajte sa sem:) hope you like:)


Lily:
Nechápem načo prišiel. Rýchlo som vybehla hore ale zrazu som pocítili bolesti. "Haryy,Harry poď sem prosím. Au!" kričala som na neho,neviem či ma počul ale asi áno lebo som počula ako niekto beží po schodoch. "Preboha Lily čo sa deje?!" celý vystrašený ma chytil. "Ja neviem,mám strašné bolesti,ale termín mám až o 2 týždne"
"To nič,odveziem ťa do nemocince" zobral ma na ruky a odniesol do auta. "Čo sa stalo?" spýtal sa Liam keď nás videl. "Musí ísť do nemocnice ale vy ostanete tu" povedal Harry a naložil ma do auta. Nevedela som že Harry je taký starostlivý. Vlastne zabudla som robí to pre svoje dieťa. Mám hrozné bolesti a premýšľam nad Harry.  Pokrútila som hlavou a nadýchla sa. Bolo to ako keby to mňa niekto podal nožom. "Harry prosím pridaj" povedala som a zaťala zuby.  "Hneď sme tam,budeš v poriadku" pridal a prešiel na červenú,ešte že nešlo žiadne auto.  Zastavil pred nemocnicou a otvoril mi dvere. "Poď" zobral ma rýchlo a bežal dnu. Ja som len stále zhlboka dýchala. "Čo sa stalo?" opýtal sa doktor. "Má strašné bolesti ale termín má až o 2 týždne" povedal Harry lebo ja som nemohla. "Fajn položte ju sem" setričky doniesli nosidlá.  Harry mi stále držal ruku ale doktor ho poslal preč. "Drž sa" pustil ma a pošepkal. Snažila som sa usmiať ale nedalo sa.
Harry:
Bál som sa o ňu,nechceli ma pustiť s ňou. Áno bojím sa o ňu a aj o dieťa. Za tých 8 mesiacov som si uvedomil ako mi chýba a ten sex nebol len z opitosti,chcel som ho,proste ju milujem a nechal som si ju prekĺznuť,stále dúfam že je to dieťa moje aj tak Liam už nemá záujem.
Na chodbe som čakal asi hodinu ale bolo to ako večnosť,volal som Lucy aby prišla alebo povedala že môže až o hodinu. Chcel som si ísť zobrať kávu ale vyšiel doktor Postavil som sa a išli ku nemu. "Vy ste príbuzní?"
"Som otec dieťaťa,sú v poriadku?"
"Mali sme problém ale nakoniec sú obe v poriadku" keď to povedal usmial som sa,mám dcéru. "Môžem ich vidieť?"
"Malá je v inkubátore a Emily spí ale môžte ísť na chvíľu ku nej" prikývol som a išiel som k nej na izbu. Zobral som si stoličku a pritihol si k posteli. Chytil som jej ruku a usmial sa. "Ani nevieš ako ťa milujem,možno pre teba to že sme sa spolu vyspali nič neznamenalo ale pre mňa to bola ako výhra. Keď som ťa prvýkrát vtedy v kuchyni videl strašne som Liamovi závidel že má také skvelé dievča,celý ten čas som ťa miloval. A potom keď som ťa pobozkal bolo to z lásky a nie z toho že som ťa chcel dostať do postele. Vieš ako ma bolelo keď som ťa videl z Liamom? Nevieš a ani ma nepočuješ, a potom keď si mi povedala že si tehotná a asi je to moje dieťa bol som najšťastnejší aj keď som vedel že nebudeme spolu" spadla mi slza. "Stále dúfam že to dievčatko je moje a že raz mi povie oci" usmial som sa utrel si slzy. "Harry" povedala chrapľavým hlasom a slabo mi stisla ruku. Nevedel som čo mám povedať. "Emily,prepáč"
"Za čo?" pozrela sa mi do očí. "Za všetko,skazil som ti život a teraz ti tu vyznávam lásku" chcela niečo povedať ale do izby vtrhla Lucy. "Emily,zlatko si v pohode?" rýchlo pribehla k posteli a ja som tam už nebol vítaní. "Ja vás nechám" odišiel som a išiel sa pozrieť na malú. Bola taká zlatučká a tie malé ručičky,keby som mohol vybozkával by som ju a vyobjímal,mala zatvorené očká  a pomaličky dýchala. Strčil som ruku do inkubárota a chytil jej ručičku,bol to úžasný pocit aj keď som stále nevedel či je moja ale veril som v to. Ešte 10 minút som sa na ňu pozeral a potom som išiel zase za Lily. Vošiel som bez zaklopania ale asi som urobil chybu. Bol tam Liam a práve sa bozkávali,strašne ma to ranilo,ja jej vyznám lásku a ona. Chcel som zatvoriť dvere ale zbadala ma. "Harry počkaj,to nieje tak ako to vyzerá" chcela sa postaviť ale nemohla. Chcel som odísť ale niečo mi hovorila že ju to mám nechať vysvetliť. Liam sa na mňa pozrel nasratým pohľadom a odišiel. "Harry poď sem" potľapkala po posteli. Sadol som si a pozrel  sa jej do očí. "To čo si vtedy povedal si myslel vážne?"
"Emily...vlastne áno,teraz sa budem cítiť trápne lebo ma odmietneš a ja som ti vylial srdce"
"To som nepovedala. A teraz to čo si videl ja som ho nechcela pobozkať,to on sa na mňa vrhol,stále ho milujem ale keď teraz chodí zo Sophiou sa mi hnusí" stále som sa jej pozeral do očí,boli také nádherné. Chcel som ju pobozkať ale nedovolila mi to. "Prepáč Harry ale teraz je toho veľa,musím si všetko premyslieť,prosím nechaj ma samú" zakryla sa a asi zaspala. Mal by som ísť asi domov ale nechcel som ich tam nechať samé,tak som si sadol to kresla a ani neviem ako ale zaspal som.
Zobudil som sa na to ako Emily kričí. "Lily čo je?" rýchlo som k nej pribehol. "Ja neviem zavolaj doktora strašne ma bolí brucho a je to ešte horšie ako včera" videl som ako plače od bolesti. Strašne som sa o ňu bál.