streda 13. novembra 2013

Another world 37.časť THE END

Blondína,štíhla,pekná. Chcela som sa spýtať kto to je ale myslím že to nieje moja vec. Prišla ku nám a objala Gemmu,neboli nejako nadšené. Kto to je? Nechám to tak. Odídem. Idem k Harrymu,vlastne k jeho telu. Dneska je to posledný krát čo ho vidím. Stále tomu nemôžem uveriť. "Tak veľmi mi chýbaš,chcem byť z tebou." spadla mi slza. Pohľad na jeho bezvládne telo mi pripomína deň keď zomreli moji rodičia. Ich telá ležali ako Harryho. "A ty si kto?!" otočím sa,stojí tam ona,jej meno ešte nepoznám. Chcem niečo povedať ale príde Gemma. "Nechaj ju na pokoji Shay!" jej meno je Shay. Kto je to? Nikto o nej nikdy nič nehovoril. "Emily nevšímaj si ju." usmeje sa Gemma. "Počkať. Emily? To kvôli tebe Harry zomrel." nakričala na mna. Ja som sa nezmohla na nič len na slzy. Áno je to moja vina,viem to ale bolí keď to niekto povie a ešte teraz. Nemôžem tu byť,vedela som že sa toto stane. Rýchlo sa rozbehnem preč,je mi jedno kam ale tam ostať nemôžem. Domov nechcem ísť a nikde inde nemôžem,všetci išli na pohreb.
Chalani mi dali kľúče od ich domu ak niečo,pôjdem tam,teraz tam nikto nieje a myslím že tam mám ešte nejaké veci keď som bola z Liamom. Je to odtialto asi desať minút. Celú cestu nechám slzám voľný priebeh a je mi jedno čo si ľudia myslia už mi je všetko jedno...
O 3 roky:
"Mami ja tam nechcem ísť." Darcy sa na mňa smutne pozrie. "No tak,neboj sa ja sa po teba vrátim." pobozkám ju na líčko. Kudrny jej padajú do tváre,zastrčím jej ich za ucho. "Ľúbim ťa." objíme ma. "Ja teba viac." utrie si slzu a zmizne v triede. Nerada chodí do škôlky ale musí,nemám ju kde nechať. Keď výjdem zo škôlky namierim si to na cintorín. Dneska sú to presne 3 roky ako zomrel,pri tej myšlienke sa mi chce plakať. Je to ťažké každý deň sa pozerať na Darcy a nemyslieť na Harryho.
Na cintoríne je prázdno,počuť len vietor. Ale Harryho hrob je plný kvetov a sviečok. Všimla som si že sem chodia fanúšičky,bol to naozaj super chlap.
Vytiahnem zapaľovač a zapálim sviečku ktorá práve dohorela a zase sa rozplač
sem. Chodím plakať sem,nechcem aby ma Darcy videla.
"Emily?" otočím sa. "Zayn..ahoj." nevidela som ho celé 3 roky. V deň pohrebu som si z ich domu zobrala veci a išla domom. Stretávam sa iba z Chris. Chalani ma skúšali kontaktovať ale ja,cítim sa vinná. "Kde si zmizla? Chýbaš nám." objal ma. Zmenil sa. Má viac tetovaní  a vlasy sčesané nadol. "Ja neviem,myslela som si že už ma nechcete vidieť,že ma nenávidíte za to čo sa stalo.."
"Šibe ti? Jasné že nie! Ty za to nemôžeš,ako to môžeš povedať?" takže oni sa nehnevajú? Spadol mi kameň zo srdca. "Tak prídeš niekedy?" chcem mu odpovedať ale zazvoní mi mobil. "Prepáč musím." Iba prikývne. "...jasné prídem." volali mi zo škôlky,Darcy chce ísť domov..ach kedy si už zvykne? "Rada som ťa videla a určite niekedy prídem ale teraz musím ísť."
"Stalo sa niečo?"
"Nič vážne iba mi volali zo škôlky že Darcy zase plakala.."
"Odveziem ťa?" je taký milý,v tomto sa nezmenil. "Nechcem ťa otravovať." usmejem sa. "To je v pohode." pohladí ma po chrbte. "Tak fajn." posledný krát sa pozriem na Harryho hrob a usmejem sa. Viem že je tu s nami.
Celý čas je v aute ticho. Zayn ostane v aute a ja idem po malú. Keď sa vraciame späť Darcy ma zase zasype otázkami. "Koho je to auto? a kto je ten ujo?" na to že má tri je veľmi rozumná až na to že nechce byť v škôlke. "Nič sa nepýtaj len si sadni,potom ti to poviem." posadím ju do zadu a zatvorím dvere. "Ahoj Darcy." usmeje sa na ňu Zayn. "Ahoj." keď sa usmeje má jamky v lícach..ďalšia vec po Harrym. Súhlasila som zo Zaynom že pôjdeme na chvíľu k ním. Povedal že majú všetci voľno. Cestou tam je zase v aute ticho. Neviem čo povedať.
"Tak sme tu." Zayn zastaví a vystúpime. Vojdeme do domu,je tu ticho,to sa ešte nestalo keď som sem chodievala. "Poď." potiahne ma do obývačky. Všetci pozerajú film,preto je tu také ticho. "Ehm.." všetky oči padnú na nás. "Emily?" Liam je šokovaný.Všetci majú partnerku ale Liam je sám..Čo je zo Sophiou? Nie nechcem to vedieť. "Ahojte." som neistá,neviem či to všetci cítia rovnako, to čo mi povedal Zayn.
Všetci ma objímu a sú radi že ma vidia,som tak rada že som zase medzi nimi. "Chýbali ste mi." rozplakala som sa do šťastia. "Darcy je celý Harry." povie Niall a pohladí ju po vlasoch. "Kto je Harry?" ešte som jej o tom nehovorila,bála som sa tohoto. Čo jej mám povedať? "No vieš zlatko,tvoj ocino."
"A kde je? On teraz príde?"
"On už nepríde,ale je tam hore a pozerá sa na teba. Mal ťa veľmi rád a tie kučery máš po ňom." objíme ma. "Ľúbim ťa," pobozkám ju do vlasov. Ona je jediné čo je moje,neviem si bez nej predstaviť svet aj keď mi tak veľmi pripomína Harryho...

Posledná časť:( som tak rada že ste to čítali,dúfam že sa vám to aj páčilo. Potešili by ste ma ak by ste túto časť komentovali a povedali čo si myslíte o celom príbehu:3 ďakujem:)) a tu píšem ďalší príbeh..budem rada ak si prečítate:) http://www.wattpad.com/story/9547245-deal