štvrtok 26. septembra 2013

Another world 21.časť

Takže na 20 časti ste ma potešili :O prosím zase komentujte a lajkujte aby som vedela že chce ďalšiu:3 hope you like:)


"Emily milujem ťa" Liam ma pobozkal,milujem jeho pery. "Liam chýbal si mi" chcela som ho pobozkať ale niekto ma podrgal. "Emily!" otvorila som oči a vedľa mňa som videla Harryho s Lucy. Všetko to bol sen,tak som si priala aby to bla skutočnosť. "Čo sa stalo?"
"Odpadla si tak ťa zobrali do nemocnice a bábätko je v poriadku" usmiala sa Lucy. "A ty tu ešte čo chceš?" pozrela som sa na Harryho. Chcel niečo povedať ale Lucy mu skočila do reči. "Keby tu nebol nebola by si tu,on zavolal záchranku a zachránil ťa"
"Keby tu nebol bola by som v kľude doma,lebo kvôli tomu čo mi povedal mi pršilo zle" zamračila som sa. "Čo?" Lucy raz pozerala na mňa a raz na Harryho. "Harry ty nevieš že by sa nemala teraz rozrušovať?"
"Viem,ale nevedel som že ju to tak rozruší" pozrel sa do zeme,videla som že to myslí vážne. "Harry neber si to tak k srdcu,je dobre že si mi to povedal aj keď budem teraz smútiť"
"Už mi konečne povedie čo sa deje?" skríkla Lucy. "Liam chodí zo Sophiou" otočila som sa. "Z tou?" sadla si. Prikývli sme.
Liam:
"Ahoj zlatko" pobozkala ma Sophia. Sedel som na gauči a pozeral TV. "Ahoj" usmial som sa. Sadla si ku mne a opreli si hlavu o moje rameno. Chcel som sa spýtať aký mala deň ale prišla mi SMS. "Liam prepáč musel som jej povedať to o Sophii. Takže už to vie a zobrala to zle,odpadla mi pred očami ale už je v poriadku.-Harry" vyvalil som oči na mobil. "Čo sa deje?"
"Ale nič" falošne som sa usmial. "Hneď som tu" rýchlo som vyšiel po schodoch a zamkol sa v izbe. Vytočil som Harryho číslo. "Prosím?"
"Čo všetko si jej povedal?"
"Iba to že s ňou chodíš to druhé som jej nepovedal" vydýchol som si aj keď by nemala vedieť ani toto. "Bože Harry načo si jej to hovoril?"
"Mala právo to vedieť a ty to vieš,nečakal som že odpadne ale našťastie je v poriadku" zložil. Prečo mi zložil? Ešte som neskončil,zase som vytočil jeho číslo ale mal odkazovku. "Naozaj je všetko v poriadku?" zaklopala mi Sophia. Nadýchol som sa a odomkol dvere. "Čo keby sme si urobili výlet do L.A.?" chytil som ju okolo pásu. "Fajn ale čo tak zrazu?"
"Neviem mám chuť tam ísť,zbaľ si nejaké veci počkám ťa dole" išla do izby a začala sa baliť,ja som urobil to isté a išiel som nachystať auto. "Máš všetko?" pobozkal som ju. Iba prikývla a vybrali sme sa na letisko. Už tam na nás čakalo súkromné lietadlo. "Ahoj Liam" pozdravil sa mi Greg náš pilot. "Ahoj,je všetko nachystané?"
"Jasné sadnite si" usmial sa. Chytil som Sophii ruku a vošli sme do lietadla. Celú cestu mi Sophia spala na ramene,predstavoval som si že je to Emily,pri tej predstave som sa usmial,tak veľmi mi chýba. Viem že chodím zo Sophiou ale nieje to tak ako to vyzerá,nikto nevie naše tajomstvo iba my a chalani. "Sophi vstávaj už sme tu" pošepkal som jej. Usmiala sa a postavila sa. Spolu sme vyšli z lietadla a rýchlo išli do Harryho domu. Skúšal som mu volať ale zase odkazovka,už som chytal nervy ešte že som mal kľúče. Odomkol som a vošli sme dnu. Harry mal veci dom a aj kľúče od auta. "Harry?" ozvalo sa po celom dome. Počul som kroky z obývačky. "Liam čo tu robíš?!" bol nejaký čudný,nikdy sa tak nesprával. "Čo kričíš?"
"Čo tu chceš?"
"Prišli sme ťa pozrieť" usmial som sa a chcel som ísť od obývačky ale nechcel ma pustiť. "Neklam,však je v tom Lily?"
"Ona je tu?" pridala sa do konverzácie Sophia. "Harry deje sa niečo?" počul som jej nádherný hlas ako sa ku nám blíži,nepočul som ho už 8 mesiacov,milujem ho.  "Har.." keď ma videla skamenela. Keď som ju videl mal som chuť ju vyobímať a pobozkať,chcel som znovu cítiť jej pery. Bola nádherná aj keď mala to veľké brucho,stále dúfam že to dieťa je moje. "Liam choď preč Lily nieje v dobrom stave" Harry mi chytil ruku. "Nie nikam nejdem chcem sa s tebou rozprávať,prosím dovoľ mi to" pozrel som sa jej do očí. "Nie Liam prepáč" odišla,ach prečo. "Harry čo si jej nakecal?"
"Nič iba to o nej" pozrel sa na Sophiu. "Harry povedz pravdu" pozrel som sa mu do očí,chcel mi niečo povedať ale počuli sme ako Emily kričí. "Haryy,Harry poď sem prosím. Au!"

a pridajte sa SEM :)