utorok 3. septembra 2013

Another world 9.časť

Lily:
Už je to týždeň ako som Liama nevidela,volal mi ale ja som stále nemala náladu. Týždeň som zatvorená v izbe a nikam nechodím. Chris ma ťahala von ale keď videla že to nemá zmysel nechala ma na pokoji. Hovorila že aj Liam je na tom zle,z nikým sa nebaví a je mrzutý.
Niekto zaklopal. „Choj preč“ automaticky som zakričala. „Emily nehnevaj ma,nemôžeš tam byť zatvorená večnosť“ Chris otvorila dvere a odtiahla žalúzie. „Čo robíš?“
„Potrebuješ trochu slnka a čerstvého vzduchu“ otvorila okno. „Nie nepotrebujem nič,je mi dobre“
„Klamať nevieš,to už ťa dosť dobre poznám“ zasmiala sa. Skryla som sa pod perinu. „Choj sa prosím ťa umyť a zuby môžeš aj dvakrát“ vypľazila som jej jazyk. Nútila ma ešte 10 minút ale nakoniec som si dala rýchlu sprchu a umyla si zuby. „Máš ho?“ počula som keď som otvoria dvere na kúpelny. „Tak potom,ľúbim ťa“ asi ma nevidela lebo sa ďalej rozprávala si z Niallom keď povedala ľúbim ťa. „Á už si tu,tak si niečo obleč a prídi dole,čakám ťa“ povedala a už jej nebolo. O čo jej ide? A čo znamenal ten telefonát? Ak má niečo v pláne nech si ma nepraje. Obliekla som si modrý svetrík a džínsy,dala som si iba špirálu,nemala som chuť vyzerať pekne,nemám pre koho..


Zobrala som si mobil a išla dole. „Vyzeráš úžasné“ usmiala sa Chris. „Môžeme ísť?“
„Kam ideme?“
„Uvidíš.poď“ zobrala kľúče od auta a mňa ťahala za ruku. V aute sme boli ticho. Nemalo šancu sa pýtať kam ideme lebo aj tak by mi to nepovedala. Zastavili sme pri nejakej rieke. Bolo tam krásne prostredie,všade boli kvety a poletovali motýle.  „Čo tu ideme robiť?“  spýtala som sa. „Uvidíš,poď“ vystúpili sme z auta a pred nami som videla ďalšie auto.  Vystúpili z neho Niall a Liam. „Chris,ja ťa zabijem“ udrela som ju. Keď som videla Liama svet bol znovu krásny ale on vyzeral ako keby ho prešiel tank. Mal kruhy po očami a strapaté vlasy.
„Tak my vás necháme“ povedal Niall a zobral Christie. „Ja nevedel som o tom prepáč“ začal hovoriť lebo sme boli obidvaja ticho. „To je v pohode“ usmiala som sa. „Počuj si v pohode? Nevyzeráš najlepšie“
„Lily ja ťa milujem a to čo sa stalo ma mrzí,ja som to tak nechcel a hlavne nechcem o teba prísť“ spadla mu slza. „Liam viem ako sa cítiš,myslíš si že mňa to nebolí? Vieš koľko námahy mi to dalo aby som ti povedala to čo som povedala?“ pozrela som sa do zeme ale slzy som zadržala. „Emily prepáč“ zdvihol mi hlavu a pobozkal ma. Nemohla som odolať,jeho pery mi tak chýbali. „Liam nemali by sme tu byť takto na verejnosti“ zasmiala som sa. Konečne som sa po týždni usmiala.
„Tak kam pôjdeme?“ opýtala som sa keď sme už sedeli v aute. „Ku mne“ usmial sa. Prikývla som  a ďalej sa pozerala von oknom. Liam zastal a mi sme rýchlo prešli dnu aby zase fanynky niečo nepovedali,nemala som na ne chuť,nie potom čo napísali..
Liam odomkol a hneď aj zatvoril. „Lia..“ nedopovedala som a Liam ma oprel o stenu a začal vášnivo bozkávať. „Poďme hore“ chytil ma a ťahal do jeho izby. Tam ma zase oprel o dvere a vyzliekol mi tričko,ja som urobila to isté. Liam sa mi pozrel do očí a ja som prikývla. Zbavili sme sa všetkého oblečenia a pomaly do mňa vnikol. Bol taký nežný a starostlivý. „Milujem ťa“ pošepkal mi a pobozkal ma. Bola to najkrajšia noc ktorú som kedy prežila.
Liam:
Zobudil som sa na zvonenie mobilu. Lily ešte spala tak som išiel von z izby. „Niall?“
„No čo ako?“
„Lily ešte spí,ja ti potom zavolám a ona určite bude volať Chris a tá ti to povie,takže nevyzvedaj a maj sa“ zložil som. Niall je strašne zvedavý až to lezie na nervy.  Umyl som si zuby a išiel som urobiť lievance.
Počul som že Lily ide po schodoch. „Čo to tak vonia?“ prišla ku mne a objala ma zo zadu. „Lievance,sadni si hneď budú“ pobozkal som ju. Rýchlo som ich dorobil a zaniesol na stôl.
„Tak čo máš dneska v pláne?“ opýtala sa ma a zahryzla do lievanca.
„Čo by si chcela?“ usmial som sa. „Čo takto nejaký nejaký film?“
„Toy story?“
„Ty mi čítaš myšlienky?“ zasmiala sa „ten film milujem,ale najprv musím ísť domov po nejaké veci a za Chris aby sa nebála,prídem okey?“
„Jasné,všetko nachystám“ pobozkal som ju a pokračovali sme v raňajkách.
Prišla mi SMS od Louisa: „Poď rýchlo do nemocnice Harry mal nehodu.-Louis“
„Preboha“
„Liam čo sa deje?“

„Harry,musím ísť do nemocnice“ postavil som sa zobral kľúče. „Pôjdem s tebou,len mi daj 5 minút.“ Nechcel som aby Emily išla,nie potom čo sa medzi nimi stalo.

Prosím komentujte a hodnotte:3 beriem aj negatívne správy len aby som vedela aké to je:)