pondelok 30. septembra 2013

Another world 23.časť


Nová časť,trošku kratšia ale nestíham :/ takže komentujte a lajkujte:) hope you like:)

"Musíte odísť" povedal doktor a otvoril mi dvere. Chcel som zatvoriť dvere ale ešte som počul ako Emily zakričala "Harry milujem ťa a vždy som ťa,prosím postaraj sa o Darcy" chcel som ísť za ňou a pobozkať ju ale sestrička už zatvorila dvere. Ale čo tým myslela postaraj sa o Darcy? Dúfam že prežije,ak nie ja to nezvládnem,po deviatich mesiacoch som zistil že ma miluje a máme spolu dieťa a ona odíde. Nie! pokrútil som hlavou. Sadol som si na stoličku a rozplakal sa,naposledy som plakal keď som bol malý,ach čo sa to deje? Nechcem o ňu prísť,milujem ju a Darcy nemôže žiť bez mami. Emily bude žiť,všetko bude v poriadku. Utrel som si slzy a išiel si zobrať kávu. Keď som sa vracal videl som Liama sedieť pred jej izbou. "Čo tu chceš?"
"Lucy hovorila že je na tom zle,tak som prišiel"
"Načo si volal Lucy? A Emily ťa tu nechce" mal som totálne nervy ale ovládal som sa. "Kde je malá?" zmenil tému. "Čo je ťa do toho? je to moja dcéra"
"To ešte nevieš" škaredo sa pozrel. "Správate sa ako malé deti o lízatko ale Emily je človek a je na tom zle,tak sa prosím vás ukľudnite" prišla Lucy a otrhla nás od seba. "Čo ti povedal doktor?" otočil som sa k Lucy. "Mala vnútorné krvácanie a teraz spí"
"Ale z čoho mala krvácanie? Veď v kľude spala a zrazu"
"To nevedia,bojím sa o ňu,nechcem prísť aj o ňu" spadla jej slza. Objal som ju,myslím že to potrebovala. "A môžem ísť za ňou?"
"Áno ale na chvíľu" prikývol som,podal jej kávu a vošiel dnu. Všade boli prístrote,vyzeralo to strašidelne. "Harry?" pozrela sa na mňa. "Emily" pribehol som ku nej a pobozkal ju. Bola unavená ale snažila sa spolupracivať. "Čo si myslela tým že sa mám postarať o Darcy?" sadol som si a chytil jej ruku.  "Harry" spadla jej slza. "Máme v rodine takú chorobu a ja sa bojím že už dlho žiť nebudem,moja starká zomrela keď mala 45,nepoznala som ju. A  keby moja mamina nezomrela pri tej havárií určite by tiež zomrela. Lucy je zatiaľ na tom dobre ale tiež sa o ňu bojím" slzy jej už padali ako vodopády. Nevedel som čo mám povedať,chcelo sa mi kričať aj plakať ale hlavne som o ňu nechcel prísť. "Ale možno ťa tá choroba obišla a toto sú len nejaké znaky toho že si porodila skôr"
"Nie Harry je to presne to,keď som mala 15 mamina mi o tom hovorila a je to presne ono,ale neviem prečo tak skoro,mám len 18 a proste chcem byť z Darcy"
"Prečo Darcy?"
"Lebo viem že je to tvoje dcéra na stopercent a prosím sľúb mi že sa o ňu postaráš" stisla mi ruku. "Nie ty nikam nejdeš,ostaneš tu a postaráme sa o ňu spolu" pobozkal som ju."To krvácanie nieje jediný prízrak,ja som nemala porodiť,vôbec to neboli príznaky na pôrod to u teba doma,museli mi urobiť cisársky rez aj preto je malá v inkubátore. Keď som mu povedala čo máme v rodine odhadol mi týždeň" pozrela sa hore. "Čo?" vyvalil som na ňu oči. "Nie preboha týždeň,povedz že si robíš srandu" postavil som sa a prehrabol si vlasy. "Harry prepáč,ja som to neplánovala,tiež sa bojím ale proste už to nezmeníš" zase sa rozplakala. Tak veľmi to bolelo keď som ju tak videl. "Nie nikam nepôjdeš ja to zariadim"
Lily:
Povedal že to zariadi a odišiel. Už nič nemôže zmeniť,tak veľmi chcem byť z malou a z Harrym. Keby tak Harry vedel pravdu o tej noci ale už sa ju asi nikdy nedozvie. Bolo mi strašne zle a zase ma začalo bolieť brucho. Niekto zaklopal. Videla som vysokú postavu z hnednými vlasmi. "Liam?"
"Emily,si v poriadku?"
"Nie,zomieram" pozerala som sa na inú stranu. "Čo?"
"Nechaj to tak nechcem o tom hovoriť"
"Čo sa s tebou stalo? Nepamätáš ako si ma milovala?"
"Liam to bolo ale teraz keď si z ňou si ty iný to nie ja,ja soms tále rovnaký ty si sa zmenil a odcupotal si k nej"
"To nieje tak ako to vyzerá" povedal a chytil mi ruku. "Ale prosím ťa Liam s týmto nezačínaj" chcel zase niečo povedať ale zase nastala tá ukrutná boleť. "Liam volal doktora!" zakričala. Rýchlo niekde utekal a prišiel aj z doktorom a Harrym. Zobrali ma preč ale Harry mi niečo stihol pošepkať "Všetko bude v poriadku" usmial sa a zatvorili sa dvere.