sobota 9. novembra 2013

Another world 36.časť

"Emily ste tam?" zase sa ozvalo z mobilu ale ja stále pozerám pred seba a neviem ovládať slzy. Nemôže to byť pravda,Harry nemôže byť mŕtvy. Prajem si aby som sa teraz zobudila z tohoto zlého sna. Nadýchnem sa a zoberiem si mobil. "Áno." poviem cez vzlyky. "Prídem hneď ako bude možné." zložím a postavím sa. Chcem ísť hneď so nemocnice ale kde dám Darcy? Rýchlo zavolám Chris a ona povie že je hneď tu.
Sadnem si na posteľ a myslím na Harryho. Prečo? Prečo práve on? Prečo som nemohla zomrieť ja? Nemal odísť,je ešte mladý a má tu dcéru a ja nedokážem bez neho žiť. Z premýšľania ma  preruší zvonček. Rýchlo bežím po schodoch a otvorím dvere. "Darcy spí ja musím." vybehnem von. Stále plačem,neviem to zastaviť.
Cesta mi trvá 5 minút,idem strašne rýchlo ale je mi to jedno. Zastavím pred nemocnicou a bežím dnu. Ľudia po mne pozerajú,viem si predstaviť ako vyzerám. Určite mám červenú tvár a rozmazanú špirálu.
Pred Harryho izbou stoja chalani,Gemma a doktor. "Emily." hodí sa mi okolo krku Gemmu. Slzy jej stekajú po tvári. Viem ako sa cíti. "Je mi to tak ľúto." nič nepovie iba sa ku mne viac pritisne. "Môžem ho posledný krát vidieť?" spýtam sa doktora a on prikývne. Otvorím dvere na jeho izbe. Strávila som tu posledný mesiac a pol. Jeho telo ešte stále leží na posteli ale prístroje sú už vypnuté a v izbe je hrobové ticho. Prejdem k nemu. Jeho tvár je bledá a má ju studenú,čo iné sa dalo čakať. Ale ja stále neverím že Harry už nikdy neotvorí oči. Spomeniem si na naše prvé stretnutie,vtedy som si myslela že je to namyslený spevák a že to vždy bude len Liamov kamarát. Vtedy som vôbec netušila že s ním budem mať niekedy dieťa a že ma požiada o ruku a už vôbec nie že ho budem vidieť takto. Vedela som že sa niečo stane,nemala som ísť domov. Posledný krát ho pohladím po tvári a odídem. Nemôžem tam byť,je ťažké sa na neho pozerať.
O 2 dni:
Stále sa s tým neviem zmieriť. Včera sme prileteli do Londýna a Harry má dneska pohreb. Bojím sa tam ísť,bude tam jeho rodina a ja poznám iba Gemmu. Bojím sa toho že budú na mňa vrhať nenávistné pohľady.
Chris povedala že tam nepôjde a postráži Darcy. Pohreb je o tretej je jedna. Oblečiem si čierne šaty a na to sveter a do ruky malú kabelku na vreckovky. Viem že je skoro ale chcem ísť skôr a byť pri Harrym.
Keď tam prídem vidím Gemmu a asi Harryho mamu. Zbadá ma. "Em." pribehne ku mne a objíme ma. "Prišla si."
"Nechcela som,bála som že ma budú odsudzovať."
"Ale prestaň,nieje to tvoja vina." pohladí ma po chrbte. Nič nepoviem iba sa zase rozplačem. Neznášam ako som citlivá. "Ehm,Gemma?" príde ku nám Harryho mama. "Mami toto je Emily,Harryho priateľka."
"Je mi to ľúto." objímem ju. "Harry mi o tebe hovoril,viem že ťa miloval aj ty jeho." spadla jej slza. "Áno veľmi mi chýba ale viem že vám viac,nechcela som aby to takto skončilo." zase som nevedela ovládať slzy. "Anne." niekto zakričí a my sa otočíme. "Čo tu tá chce?" zamračí sa Gemma. "Prišla mu skaziť aj pohreb." povie Anne. Ale ja ju stále neviem identifikovať.

Baby vyzerá to tak že toto je predposledná časť :/ ak tu bude 5 komentárov dám poslednú:) takže komentujte a lajkujte: