štvrtok 24. októbra 2013

Another world 31.časť

Baby :( prosím komentujte lebo na minulej časti neboli žiadne komentáre a ja neviem či to niekto číta :/ tak prosím:) a pridajte sa sem:)

"Gemma,čo ty tu?" pobozkal som ju na líce. "Mám tu niečo a Liam hovoril že si si tu kúpil dom s.."
"Toto je Emily" usmial som sa "Emily toto je Gemma moja sestra."
"Teší ma,Harry nám o tebe hovoril dávno." zasmiala sa a objala ju. Emily vyzerala prekvapená,asi nečakala že na ňu Gemma takto zareaguje. "Aj mňa ale ak ti mám pravdu povedať Harry mi o tebe ešte nehovoril." povedala vážne Emily a Gemma sa na mňa pozrela čudným pohľadom. "Prepáč ale odišla si a nevidel som ťa 9 mesiacov a teraz sa všetko tak rýchlo odohralo že som nestihol." objal som ju okolo bokov a dal jej pusu do vlasov. Iba sa usmiala.
Emily:
"Niall kde je Darcy?"
"Chris ju odniesla hore,lebo zaspala." usmial sa. Chris mu sedela na nohách a Niall ju držal okolo bokov,boli taký zlatý. "Kto je Darcy?" spýtavo sa na nás pozrela Gemma. "Ehm no.."
"Naša dcéra." dokončil Harry a stisol mi ruku. "Som teta?" zvýskla. "Ale prečo si to nepovedal?" drgla do Harryho. "No vieš" začala som namiesto Harryho. "Ja som nevedela najprv koho to dieťa je ale teraz sa potvrdilo že je Harryho." usmiala som sa  a pobozkala ho. "Môžem ju vidieť?"
"Jasné idem ju zobrať." usmiala som sa a vymanila sa z Harryho objatia. Vyšla som hore a pomaly som otvorila dvere na Darcynej izbe. Už bola hore ale neplakala,to sa ešte nestalo. "Zlatko." zobrala som si ju na ruky a dala jej pusu na jej maličký noštek. Jemne sa na mňa usmiala a zase zatvorila očká. Zabalila som ju do deky a išli sme dole.
Všetky oči padli na mňa a Darcy,ako prvá pribehla Gemma a zobrala si ju. "Je tak maličká koľko má?"
"8 týždňov." usmiala som sa a sadla si vedľa Harryho. "Harry mal by si to povedať mame." pozrela sa na neho Gemma. "Áno ja viem ale prosím ešte mi dajte čas,stále neviem čo bude." rukou si prehrabol vlasy a postavil sa. "Musím ísť na čerstvý vzduch." povedal a už ho nebolo. "Čo s ním je? Nikdy som ho takého nevidela." čudovala sa Gemma. "On sa s toho dostane vieš len teraz sa toho stalo veľa a asi sa tým musí zmieriť."
"A čo sa stalo?" tá baba má ale otázok. "Možno ti to Harry povie raz sám." fakt nemám chuť jej všeko hovoriť,však ju poznám len pol hodinu. "No fajn." usmiala sa. "Emily? To sa mi zdá alebo má Darcy jedno oko modré a druhé zelené?" zasmial sa Niall. "Čo?" pozrela som sa na Darcy,ale bola to pravda. "Ale doteraz také neboli." zasmiala som sa. "Sú nádherné." pridala sa Gemma.
"Mali by sme ísť." chytil Niall Chris za ruku. "Gemma ideš s nami?"
"Áno jasné." podala mi malú a obliekla si bundu. "Rada som ťa spoznala." objala ma a usmial sa. "Ahojte." zakývala som im a zatvorila dvere. Darcy som položila na gauč a pustila TV. Pri prepínaní kanálov som rozmýšľala kam asi šiel Harry. Čo ak sa stále hnevá kvôli tomu že som mu vlastne povedala nie? A prečo nikomu nepovedal že má dcéru? To sa za nás hambí? Tieto myšlienky mi blúdili hlavou ale nevedela som odpoveď. Pustila som MTV a položila ovládač na stolík. Rozhodla som sa že zoberiem Darcy a Jerryho na prechádzku. Malú som prebalila a položila do kočíka. Jerrymu som dala obojok a pripojila vodítko. Obliekla som si sveter a chcela som výjsť von ale zazvonil mi mobil. "Prosím?"
"Vy ste Emily Cooper?"
"Áno,prečo?"
"Ide o Harryho Stylesa." keď som to počula mobil mi spadol na zem a cítila som ako mi steká slza po líci,vedela som že sa niečo stalo.