pondelok 14. októbra 2013

Another world 27.časť

Baby prosím komentujte a lajkujte ak chcete novú časť,budem veľmi rada :3 a prepáčte že pridávam tak pozde ale fakt nič nestíham,sere ma to :/ hope you like:3


"Lucy? čo ty tu?" rozbehla som sa ku nej a objala  ju. Viem že som ju nevidela len 2 týždne ale chýbala mi. "Chcela som ísť pozrieť malú ale ako vidím idete na prechádzku" pozrela sa do kočíka. "Niall mi volal a povedal že chce poradiť,tak sa máme o hodinu stretnúť"
"A prečo ideš už teraz?"
"Musela som s tade odísť,je tam Liam z Harrym a hádajú sa zase vďaka mne" cítila som ako mi padá slza. "No ták,určite to nieje kvôli tebe" objala ma a sadli sme si na lavičku ,ktorá bola na záhrade. "Je,počula som Liama ako mu hovorí že si ma vybrať mňa alebo skupinu,nechcem aby sa kvôli mne rozišli,fanúšičky by to nezvládli a ja by som s tým nevedela žiť" pozrela som sa do zeme a videla som ako malá kvapka spadla na zem. "Mám tam ísť?"
"Nie Lucy nechaj to tak,to je medzi mnou Harrym a Liamom. Vieš čo radšej postráž malú a ja tam pôjdem"
"Budeš v poriadku?" iba som prikývla  a vošla dnu.  V dome bolo ticho. "Harry?" ozvalo sa v celom dome ale odpoveď žiadna. Vstúpila som do kuchyne a videla som Liama na zemi,držal si ľad na tvári ale Harry nikde nebol. "Preboha Liam čo sa stalo?" rýchlo som ku nemu pribehla "Si v poriadku?"
"Som v pohode je to len škrabanec ale Harry..."
"Čo Harry?!"
"Odišiel a bol veľmi nahnevaný však vidíš čo urobil" ukázal na rozbité taniere a na jeho líce. "Bože" zmohla som sa len na toto,nechcela som aby Harry ubližoval druhým kvôli mne.
Harry:
Ako mi toto mohol povedať? Ja si nedokážem vybrať,nemôžem opustiť kamarátov a už vôbec nie Emily,milujem ju a máme spolu dieťa. Neviem čo to so mnou bolo ale dal som Liamovi facku,viem že za to nemôže ale neovládol som sa.
Zobral som auto a išiel za Paulom, Liam povedal že dnes priletel aby ma zobral naspäť do Londýna ale ja nikam nejdem akurát tak z Emily a Darcy. Zaparkoval som pred hotelom a vošiel dnu ale na recepcii povedali že tu nemá izbu. Chcel som im vynadať ale ovládol som sa. Zobral som mobil a vytočil Paulove číslo.
"Harry?"
"Kde si?"
"Doma? kde by som mal byť?"
"A nemal si byť v L.A?"
"Nie,kto ti to povedal?" v jeho hlase bol náznak prekvapenia. "Liam hovoril že.." to nemyslí vážne?! Bez rozlúčenia som zložil a rýchlo išiel domov. Liam to všetko nahral,aj tie noviny a potom toto,ako mohol? a ja som si myslel že je kamarát,viem že som s jeho bývalou ale toto nemusí robiť.
Vošiel som dnu a videl som to čoho som sa najviac obával. Keď ma Emily zbadala odtiahla sa od Liama. "Harry to nieje tak.."
"Ja viem ako to je,Liam je zradca"
"Čo sa tu deje?" Emily bola v šoku. "Liam ma oklamal,povedal že sa mám rozhodnúť že mu to Paul odkazuje a dneska priletel ale všetko jek klamstvo aby mohol byť s tebou a mohol urobiť to čo urobil"
"Liam prečo?"
"Emily milujem ťa" chcel ju zase pobozkať ale a Emily sa rozbehla ku mne a objala ma. "Nie Liam som s Harrym a ty zo Sophiou a proste to tak ostane zmier sa s tým a prosím odíď" bol som zaskočení čo Emily hovorí. "Ale.."
"Nie Liam počul si"
"Fajn,veď ty ešte uvidíš aky je Harry sviniar" posledný krát sa pozrel na Emily a odišiel.
"Emily čo sa tu všetko stalo?"
"Povedal že si išiel za Paulom a potom sa to nejako zvrtlo a pobozkal ma" som rád že som prišiel práve vtedy aj keď to bolelo ale vedel som pravdu. "Emily poďte sem rýchlo" počuli sme Lucy zo záhrady a rýchlo sme bežali von.